ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ – ΜΠΑΛΟΣ

Μια πολύ ωραία εκδρομή για τον επισκέπτη των Χανίων είναι αυτή της μινι κρουαζιέρας σε Γραμβούσα και Μπάλο!

Η εκδρομή μας ξεκινάει με το λεωφορείο μας από το ξενοδοχείο ή κοντά από το ξενοδοχείο σας. Προορισμός μας είναι το λιμάνι της Κισάμου. Όταν φτάσουμε στο λιμάνι, επιβιβάζετστε στο καράβι για να ξεκινήσει η κρουαζιέρα. Το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι 10:20. Μετά από μια ώρα φτάνετε στο νησάκι της Γραμβούσας. Το πλοίο παραμένει στο νησί για δυόμιση ώρες. Στην κορυφή του νησιού υπάρχει το κάστρο της Γραμβούσας…. χτισμένο από τους Ενετούς πάνω σε απόκρημνους βράχους για την προστασία του νησιού, σήμερα προσφέρει τον επισκέπτη πανοραμική θέα στα καταγάλανα νερά του Κρητικού πελάγους. Eαν το επιθυμείτε μπορείτε να ανεβείτε στο κάστρο από το μονοπατάκι, διαφορετικά μπορείτε να παραμείνετε στην παραλία για κολύμπι.

Το πλοίο αναχωρεί και πάλι από το νησί της Γραμβούσας στις 13:30 με προορισμό την όμορφη λιμνοθάλασσα του Μπάλο…. Η απόσταση είναι μικρή περίπου είκοσι λεπτά. Το πλοίο φτάνει στο Μπάλο στις 13:50 και παραμένει εκεί για τρείς ώρες.. Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν αυτή την άγρια ομορφιά που θα αντικρίσετε φτάνοντας εκεί…. η λευκή και κατά τόπους ροζ  άμμος, τα γαλαζοπράσινα ζεστά και ρηχά νερά, τα βράχια να υψώνονται γύρω από τη λιμνοθάλασσα… όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα παραδεισένιο τοπίο που θα θες να επισκεφθείς ξανά.

Το πλοίο αναχωρεί ξανά για το λιμάνι της Κισάμου 16:30. Πάνω στο πλοίο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στα self service  εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά κρητικά πιάτα ή στο bar του πλοίου. Στο λιμάνι της Κισάμου φτάνετε μια ώρα μετά εκεί θα σας περιμένει το λεωφορείο μας να σας επιστρέψει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Τι πρέπει να

Έχετε μαζί σας:

Γραμβούσα και Μπάλο

Ημέρες Εκδρομής:

Διάρκεια

Εκδρομής:

Μαγιό, πετσέτα

Καπέλο, αντηλιακό

Καθημερινά
(εκτός Πέμπτη)

Περίπου 10 ώρες

Τιμή: Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας

Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνονται:

Οι τιμές είναι για Γραμβούσα και Μπάλο αφορούν τις ακόλουθες περιοχές:

Πόλη Χανίων / Δαράτσο- Άγιοι Απόστολοι / Καλαμάκι /Σταλός / Αγία Μαρίνα / Πλατανιάς / Γεράνι / Ταυρωνίτης / Μάλεμε / Κολυμπάρι

*εάν δε μένετε σε μια από τις παραπάνω περιοχές παρακαλώ ρωτήστε μας για το πρόγραμμα και την τιμή!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Μέσα στο λεωφορείο μας υπάρχει συνοδός ο οποίος εισπράττει τα χρήματα για το εισιτήριο του καραβιού και σας τα δίνει όταν φτάσετε στο λιμάνι.

Σας ενδιαφέρει η Κρουαζιέρα Γραμβούσα και Μπάλο ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες