ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ

Io Tours
Io Tours

Η Κρήτη πέρα απο ομορφιά έχει να επιδείξει ιστορία και πολιτισμό. Ο αρχαίος πολιτισμός των μινωιτών  αποτελεί τρανό παράδειγμα. Με κέντρο του πολιτισμόυ τους το παλάτι της Κνωσού οι μινωίτες αποτέλεσαν κύρια δύναμη του νησιού κατά τη περίοδο του Χαλκού. Ο πολιτισμός τους μαζί με το ανάκτορο καταστράφηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης.  Οι ανασκαφές του Άρθουρ Έβανς  1900-1913 και 1922-1930, έφεραν και πάλι στο φως το μεγαλοπρεπές ανάκτορο της Κνωσού με σπουδαία και σημαντικά ευρήματα για τον πολιτισμό και τη ζωή των μινωιτών που σήμερα φυλάσσονται στο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου.

Σας πρεοτείνουμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο παλάτι της Κνωσού και στο αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου.

Το γραφείο μας σας παρέχει οργανωμένη εκδρομή με επίσημο ξεναγό για μια ολοκληρωμένη επίσκεψη στο παλάτι και το μουσείο.

Η εκδρομή μας ξεκινάει από τα Χανιά.

Αφού σας παραλάβουμε με το λεωφορείο μας από το ξενοδοχείο σας ή κοντά από το  ξενοδοχείο σας κατευθυνόμαστε προς το Ηράκλειο στο οποίο φτάνουμε μετά από τρείς ώρες περίπου. Στη διαδρομή κάνουμε μια ολιγόλεπτη στάση κοντά στο Ρέθυμνο.

Πρώτη μας στάση είναι το παλάτι της Κνωσού, στο οποίο θα ξεναγηθείτε από τον ξεναγό μας. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι μια ώρα.

Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο έχετε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και αγορές Εκεί έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου μαζί με τον ξεναγό μας και να θαυμάσετε από κοντά τοιχογραφίες και αντικείμενα από το παλάτι που επισκεφτήκατε λίγο πριν.

Μετά από τρεις ώρες περίπου παραμονής στο Ηράκλειο, ξεκινάμε να παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Πριν φτάσουμε όμως στα Χανιά, κάνουμε στάση μιας ώρας στην πόλη του Ρεθύμνου.

Αμέσως μετά επιστρέφουμε πίσω στα Χανιά και στα ξενοδοχεία σας.

Ελπίζουμε αυτή η εκδρομή να σας γέμισε με γνώσεις ωραίες εντυπώσεις!

Τι πρέπει να

Έχετε μαζί σας:

Παλάτι Κνωσού

Ημέρες εκδρομής:

Διάρκεια

Εκδρομής:

Άνετα ρούχα και παπούτσια

Καπέλο

Aντηλιακό

Κάθε Κυριακή

Περίπου 11 ώρες

Τιμή: Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας

Περιλαμβάνονται:

Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο

Ξεναγός – οδηγός βουνού
(ελληνόφωνος, αγγλόφωνος, γερμανόφωνος)

Είσοδος ανακτόρου
(παιδιά έως 18 χρονών δωρεάν)

Είδοδος μουσείου
(παιδιά έως 18 χρονών δωρεάν)

Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Οι τιμές για το Παλάτι της Κνωσού αφορούν τις ακόλουθες περιοχές:

Πόλη Χανίων / Δαράτσο- Άγιοι Απόστολοι / Καλαμάκι /Σταλός / Αγία Μαρίνα / Πλατανιάς / Γεράνι / Ταυρωνίτης / Μάλεμε / Κολυμπάρι

*εάν δε μένετε σε μια από τις παραπάνω περιοχές παρακαλώ ρωτήστε μας για το πρόγραμμα και την τιμή!

Σας ενδιαφέρει η εκδρομή στο Παλάτι της Κνωσού?

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες