Ποιοί Είμαστε..

To IO TOURS ιδρύθηκε το 1989 στα Χανιά της Κρήτης και από τότε αποτελεί γραφείο γενικού τουρισμού. Εδώ και τόσα χρόνια η επιχείρησή μας προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών με μεγάλη επιτυχία. Οι δραστηριότητες του γραφείου μας ποικίλουν ώστε  να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των συνεργατών και των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε: διοργάνωση εκδρομών, ενοικιάσεις λεωφορείων, εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Τι κάνουμε…

Ο τομέας των μεταφορών αποτελεί το κύριο έργο μας. Με 45 ιδιόκτητα πολυτελή λεωφορεία έχουμε καταφέρει να αποτελούμε τη κύρια μεταφορική τουριστική δύναμη του νομού Χανίων με δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου όγκου τουριστών κάθε χρόνο. Όλα μας τα λεωφορεία, παρέχουν μια ασφαλή, άνετη και πολυτελή μεταφορά, χάρις στο σχεδιασμό και τις εγκαταστάσεις τους.

Πως το επιτυχγάνουμε..

Με συνεργάτες από την Ευρώπη και την Ελλάδα αναλαμβάνουμε να εξυπηρετούμε πακέτα εισερχόμενου τουρισμού. Με σύμμαχό μας την ποιότητά μας φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες της Κρήτης να απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους.

Η Φιλοσοφία μας…

Κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών σε ποικίλα ενδιαφέροντα σημεία του νομού μας και όχι μόνο, με στόχο ο επισκέπτης των Χανίων να ανακαλύψει και να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου μας με τον καλύτερο, τον ασφαλέστερο και τον πιο άνετο τρόπο.

Το δυναμικό του IO TOURS αποτελείται από 13 άτομα προσωπικό γραφείου και 55 οδηγούς… όλοι τους ικανοί  και κατάλληλοι να ανταπεξέλθουν στις  απαιτήσεις του τουρισμού. Ξεκινώντας από τη διοίκηση και το προσωπικό του γραφείου μας, συνεχίζοντας στους οδηγούς μας και καταλήγοντας στους ξεναγούς και συνοδούς  των εκδρομών μας, όλοι έναν προς έναν φροντίζουμε οι διακοπές στην Κρήτη να σας μείνουν αλησμόνητες.

Η Ιδέα…

Παράλληλα, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδρομών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με οργανωμένες εκδρομές σε όμορφους προορισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

και ανακαλύψτε την Κρήτη μέσα

από τον κόσμο του Io Tours