Ημερήσια Εκδρομή

Ημερήσια Κρουαζιέρα Σφακιά – Λουτρό – Μάρμαρα

Χανιά

21/07

από35€

Περιγραφή

Ξεκινάμε το πρωί από τα Χανιά, και με προορισμό την Χώρα Σφακίων. Από εδώ θα πάρουμε  το ναυλωμένο καραβάκι μας,  με 1η στάση στα Μάρμαρα , για να απολαύσουμε το μπανάκι μας  στα πεντακάθαρα διάφανα νερά!!! Τα Μάρμαρα ή Διαλισκάρι είναι μια μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του επιβλητικού Φαραγγιού  της  Αράδαινας στην περιοχή των Σφακίων. Αποτελεί την παραλία που ξαποσταίνουν όσοι περνούν το φαράγγι της Αράδαινας.Η περιοχή χαρακτηρίζεται από τις πολλές σπηλιές που σχηματίζονται στον πολύχρωμο λείο βράχο και τις μικρές παραλίες μέσα τους. Εν συνεχεία αναχωρούμε για το ΛουτρόΈνα ψαροχώρι μοναδικής ομορφιάς  αναλλοίωτο από τον  μαζικό τουρισμό , με το δικό του γραφικό χρώμα και μια μοναδική αίσθηση γαλήνης, ένα μικρό, γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο στην νότια ακτή του νομού Χανίων, δυτικά από την Χώρα Σφακίων. Στη θέση που είναι κτισμένο το σημερινό Λουτρό  υπήρχε το επίνειο (λιμάνι) της Ανόπωλης και της Αράδενας. Το λιμάνι αυτό αναφέρεται στα αρχαία κείμενα ως Φοίνιξ ή Κατώπολη. Στο Φοίνικα λατρεύονταν οι θεοί Δίας και Απόλλωνας. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ακμή από τα Ελληνιστικά χρόνια ως και την ύστερη Βυζαντινή εποχή. Η παραλία του έχει μεγάλα άσπρα βότσαλα και κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες. Τα μαγαζιά του χωριού είναι πάνω στην παραλία,και προσφέρουν ό,τι θελήσετε, καφέ, κρητικές νοστιμιές και ρακή!

Σε αυτό το γραφικό ψαροχώρι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα γι’ αυτό και είναι ο κατάλληλος τόπος για εκείνους που θέλουν να τεμπελιάσουν, να απολαύσουν τη θάλασσα και να ηρεμίσουν στην παραλία. Η εικόνα της γαλήνης της περιοχής θα μείνει στη μνήμης μας χαραγμένη.

Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο μέσω θαλάσσης!! Θα μείνουμε εδώ να απολαύσουμε το μπάνιο μας  στα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά του, να χαλαρώσουμε στη γαλήνη του, και θα αναχωρήσουμε το απόγευμα για τα Σφακιά, όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο μας για την επιστροφή μας στα Χανιά.

Περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Μετακίνηση με σύγχρονο ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σφακιά –Μάρμαρα – Λουτρό – Σφακιά
  • Συνοδός του γραφείου μας,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης,
  • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Φαγητό-Σνακ-Γεύματα.

Gallery

IO TOURS

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων:

Παπαμιχελάκης Αλέξης

Μανατάκη Στέλλα

Επικοινωνήστε μαζί μας