Πολυήμερη εκδρομή στο Εξωτερικό

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση:

10/10

Επιστροφή:

18/10

Τοποθεσία:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Τιμή:

από 660€

Αναλυτικά η εκδρομή μας

1η Μέρα: 10/10/2024: ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ

Συνάντηση στην δημοτική αγορά και αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας, γύρω στις 19:30 επιβίβαση και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η Μέρα: 11/10/2024:ΑΘΗΝΑ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση από το καράβι νωρίς το πρωί. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση & καφέ και η διαδρομή μας θα συνεχιστεί μέσω Εγνατίας οδού. Προσπερνώντας την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης θα φτάσουμε το απόγευμα στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της πόλης , ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: 12/10/2024: ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη μέσω της Εγνατίας Οδού. Μετά τον απαιτούμενο έλεγχο στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά Duty Free Shops, θα συνεχίσουμε για την Πόλη, όπου θα φτάσουμε μεσημεράκι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην συνέχεια επίσκεψη στο Πατριαρχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: 13/10/2024: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΤΟΠ ΚΑΠΙ- ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, η στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Μπλέ Τζαμί, το Υδραγωγείο η βασιλική Δεξαμενή του Ιουστινιανού και η περίφημη Αγία Σοφία, ένα αριστούργημα της Χριστιανικής τέχνης, χτισμένη σε σχέδιο του Ανθέμιου και Ισίδωρου, θαύμα της βυζαντινής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για το Τοπ Καπί με τους μυθικούς θησαυρούς των Σουλτάνων. Βόλτα στην πλατεία Σουλτάναχμέτ, επίσκεψη στην Αιγυπτιακή αγορά των μπαχαρικών και στην ξακουστή σκεπαστή αγορά « Καπαλί Τσαρσί », όπου μας περιμένουν 4000 μαγαζιά σε 100 σκεπαστούς διαδρόμους, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία αγορών, σε τιμές καταπληκτικά χαμηλές. Το βράδυ ακολουθείστε προαιρετικά την πρότασή μας, για διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό, μουσική και Oriental, διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η Μέρα: 14/10/2024:ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ- ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ- ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Γνωριμία – ξενάγηση με τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της “Πόλης” επίσκεψη στον ιστορικό Ναό των Βλαχερνών, προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μπα- λουκλί Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό αγίασμα και τους τάφους των Πα τριαρχών. Συνεχίζουμε για τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά και τέλος τα ανάκτορα “Ντολμά Μπαχτσέ” με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Είναι ήδη μεσημέρι και μια βόλτα προαιρετικά, στο Βόσπορο με τουριστικό πλοιάριο, θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα: 15/10/2024: ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα Πριγκιπόνησσα. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη  νήσο Χάλκη  με τη Θεολογική Σχολή, για να ακολουθήσει η Πρίγκηπος. Εδώ μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε το γύρω του όμορφου νησιού πάνω σε παραδοσιακές άμαξες και να γευματίσουμε σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη πόλη, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

7η Μέρα: 16/10/2024: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη Ραιδεστό και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

8η Μέρα: 17/10/2024: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά επιβίβαση στο καράβι. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η Μέρα: 18/10/2024: ΣΟΥΔΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Δημοτική Αγορά.

Περιλαμβάνονται στην Τιμή

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά- Πειραιάς- Χανιά σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Διαμονή 2 βράδια στην Ελλάδα με ημιδιατροφή
 • Διαμονή 4 βράδια στο LAMARTINE 4* στην Κων/πολη, στην πλατεία Taxim.
 • Μεταφορές και περιηγήσεις, με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Ξεναγό
 • Συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

Δεν περιλαμβάνονται στην Τιμή

 • Είσοδοι σε Αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Φόρος διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Gallery

IO TOURS

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων:

Παπαμιχελάκης Αλέξης

Μανατάκη Στέλλα

Επικοινωνήστε μαζί μας