Ημερήσια Εκδρομή

Ημερήσια εκδρομή στην Μήλο

Χανιά

28/07

από145€

Περιγραφή

Εξερευνήστε την Πλάκα, το Σαρακίνικο, Πολλώνια & δημιουργήστε αιώνιες αναμνήσεις.

Αναχώρηση από Χανιά:08:00
Άφιξη στη Μήλο:10:20
Αναχώρηση από Μήλο:17:20
Άφιξη στα Χανιά:20:00

Πρώτη μας στάση η γραφική πρωτεύουσα του Μήλος, Πλάκα. Χτισμένο σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, η Πλάκα προσφέρει στους επισκέπτες της α συνδυασμός παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και μοναδική φυσική ομορφιά. Περπατήστε μέσα από το στενά πλακόστρωτα δρομάκια, ανάμεσα σε λευκά σπίτια με πολύχρωμες πόρτες και μπαλκόνια γεμάτα λουλούδια, επισκεφθείτε τα μικρά μαγαζιά στην Πλάκα που προσφέρουν μοναδικά χειροποίητα και παραδοσιακά προϊόντα και απολαύστε τοπικές γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες.

Δεύτερη στάση: ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ  Στη συνέχεια, η ξενάγηση κατευθύνθηκε στο Σαρακήνικο, ένα από τις πιο εντυπωσιακές και μοναδικές παραλίες στις Κυκλάδες. Χαρακτηρίζεται το Σαρακίνικο από το σεληνιακό του τοπίο, με λευκό ηφαιστειακό βράχους που δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση με τα γαλανά νερά του Αιγαίου. Φυσικές σπηλιές και οι σχισμές στα βράχια προσφέρουν απίστευτα ευκαιρίες για εξερεύνηση και φωτογραφία.

Τελική στάση: ΠΟΛΛΩΝΙΑ ένα γραφικό ψαροχώρι στο βορειοανατολική ακτή της Μήλου, είναι από τις πιο δημοφιλείς και γοητευτικούς προορισμούς στο νησί. Με τα όμορφη αμμώδης παραλία, παραθαλάσσιες ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρια, και μικρές καφετέριες, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και απολαύστε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Το παραδοσιακό σπίτια, η λευκή αρχιτεκτονική που αντανακλά την το ηλιακό φως και η γαλάζια, κρυστάλλινη θάλασσα, δημιουργούν α μαγικό σκηνικό. Τα Πολλώνια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία της αληθινής Κυκλαδικής ζωής και είναι αναμφίβολα ένα από τα οι πιο αποκλειστικοί προορισμοί στη Μήλο. 

Περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Μετακίνηση με σύγχρονο ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά-Μήλος-Χανιά
  • Ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Φαγητό-Σνακ-Γεύματα.

Gallery

IO TOURS

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων:

Παπαμιχελάκης Αλέξης

Μανατάκη Στέλλα

Επικοινωνήστε μαζί μας