Ημερήσιες εκδρομές

από 45€
Ημερήσια εκδρομή Ελούντα, Σπιναλόγκα BBQ, Κολοκύθα, Άγιος Νικόλαος!

Λασίθι

14/07

Αναχώρηση από περιοχή του κόλπου Μιραμπέλλου με κατεύθυνση προς Σπιναλόνγκα. Μετά από 1-1.5 ώρα περιήγησης πραγματοποιείται αναχώρηση για Κολοκύθα. Τα πλήρωμα θα έχει το χρόνο να προετοιμάσει το BBQ και οι εσείς να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά της Κολοκύθας.

από 35€
Ημερήσια Κρουαζιέρα Σφακιά – Λουτρό – Μάρμαρα

Χανιά

21/07

Τα Μάρμαρα ή Διαλισκάρι είναι μια μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του επιβλητικού Φαραγγιού  της  Αράδαινας στην περιοχή των Σφακίων. Αποτελεί την παραλία που ξαποσταίνουν όσοι περνούν το φαράγγι της Αράδαινας. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από τις πολλές σπηλιές που σχηματίζονται στον πολύχρωμο λείο βράχο και τις μικρές παραλίες μέσα τους. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από τις πολλές σπηλιές που σχηματίζονται στον πολύχρωμο λείο βράχο και τις μικρές παραλίες μέσα τους. Οσο για το Λουτρόενα ψαροχώρι μοναδικής ομορφιάς. Η παραλία του έχει μεγάλα άσπρα βότσαλα και κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά.

από 145€
Ημερήσια εκδρομή στην Μήλο

Χανιά

28/07

Η Μήλος βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο των Κυκλάδων και είναι ιδανικός προορισμός για ήρεμες διακοπές. Είναι ηφαιστειογενής, με ιδιαίτερη γεωμορφολογία, εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία, ατελείωτες παραλίες, και πλούσια ιστορία που αξίζει να ανακαλύψεις. Εκεί ανακαλύφθηκε και το διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου.

από 15€
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΚΑΝΤΑΝΟΣ

Χανιά

04/08

Η Παλαιόχωρα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και βρίσκεται στα νοτιοδυτικά παράλια της Κρήτης.