Ημερήσια Εκδρομή

Ημερήσια εκδρομή Σπήλι - Τριόπετρα

Ρέθυμνο

02/06

από17€

Περιγραφή

Ξεκινώντας λοιπόν από τα Χανιά, κατευθυνόμαστε στο Σπήλι οπου θα έχουμε χρόνο  για τον πρωινό καφέμας.Το Σπήλι είναι αμφιθεατρικά κτισμένο στη δυτική πλαγιά του όρους Βορίζη.Εδώ θα δούμε τα άφθονα νερά που τρέχουν από 25 λεοντοκεφαλές. Η διαδρομή μας συνεχίζεται  μέσω της επαρχιακής οδού Ρεθύμνου- Αγίας Γαλήνης και φτάνοντας στα Ακούμια συνεχίζουμε για την παραλία της Τριόπετρας.

Πρόκειται για μια αμμώδη τοποθεσία με καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να ταξιδέψει τον κάθε επισκέπτη. Θεωρείται μια ιδανική τοποθεσία για μια ήρεμη ημέρα μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ ταυτόχρονα δίπλα στους βράχους που την χαρακτηρίζουν υπάρχει μια σπηλιά που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί και να απολαύσει σκιά και δροσιά τις έντονα καυτές ώρες τις ημέρας. Ονομάζεται έτσι εξαιτίας της ύπαρξης τριών εντυπωσιακών βράχων που ξεπροβάλλουν μέσα από την καταγάλανη θάλασσα της παραλίας. Ουσιαστικά, η παραλία αποτελείται από δύο μέρη, τη Μεγάλη Τριόπετρα στα δυτικά και τη Μικρή Τριόπετρα στο ανατολικό τμήμα της παραλίας, όπου εκεί βρίσκεται και ένα μικρό λιμανάκι, το Στόμιο. Βέβαια η ευρύτερη περιοχή της Τριόπετρας, είναι ένας ιστορικός οικισμός που δημιουργήθηκε περίπου το 1000 μ.Χ, κατά την εποχή ακμής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, εκκλησίες, μοναστήρια κ.α. Εδώ θα έχομε χρόνο για μπάνιο  και  μεσημεριανό φαγητό.

Το απόγευμα  επιστροφή στα Χανιά, με ενδιάμεση στάση για απογευματινό καφέ και με υπέροχες εικόνες  από την πανέμορφη μέρα μας!

Περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Μετακίνηση με σύγχρονο ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Συνοδός του γραφείου μας,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης,
  • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Φαγητό-Σνακ-Γεύματα και οτιδήποτε προεραιτικό

Gallery

IO TOURS

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων:

Παπαμιχελάκης Αλέξης

Μανατάκη Στέλλα

Επικοινωνήστε μαζί μας