Πολυήμερη εκδρομή στην Ελλάδα

Πάσχα στην Ιεράπετρα

Αναχώρηση:

04 Μαΐου 2024

Επιστροφή:

06 Μαΐου 2024

Τοποθεσία:

Ιεράπετρα

Τιμή:

από 210€

Αναλυτικά η εκδρομή μας

1η Μέρα 04/05: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΑΝΙΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΝΓΚΑ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Αναχώρηση από τα Χανιά νωρίς το πρωί με υπερπολυτελή ιδιόκτητο πούλμαν. Πρώτη στάση στο Ρέθυμνο για τον πρωινό μας καφέ στο βενετσιάνικο λιμάνι της πόλης. Κατόπιν συνεχίζουμε την διαδρομή μας με επόμενη στάση στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Σελλινάρι. Η μονή είναι κτισμένη στην καρδιά του φαραγγιού Σελλινάρι κοντά στο Βραχάσι και στη Νεάπολη. Αξίζει να κατεβείτε και να θαυμάσετε την ομορφιά του καταπράσινου φαραγγιού και να δροσιστείτε με το νερό της πηγής. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα επισκεφτούμε το νησί της Σπιναλόγκας! Το λεωφορείο, θα μας αφήσει στην Πλάκα και από εκεί με βαρκούλα θα περάσουμε απέναντι στο νησί.

Η ιστορία του νησιού εξακολουθεί να προκαλεί δέος- έχει υπάρξει ενετικό οχυρό, καστροπολιτεία, καταφύγιο επαναστατών, τόπος εξορίας λεπρών, κρίκος επικοινωνίας με το Κάιρο επί Κατοχής. Το νησί οχυρώθηκε άριστα από τους Ενετούς κατά την παρουσία τους στην Κρήτη. Τόσο από κατασκευαστική και αρχιτεκτονική άποψη, όσο και από αισθητική του όλου τοπίου, το νησί ακόμη διατηρεί την αξεπέραστη ομορφιά του.

Αφού περιπλανηθούμε στο νησί, θα επιστρέψουμε πίσω στην Πλάκα, το μικρό παραθαλάσσιο χωριουδάκι  απέναντι από το νησί. Μετά την στάση μας αυτή συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό μας, την Ιεράπετρα. Κατόπιν τακτοποίησης στο ξενοδοχείο μας Petra Mare 4* μας έχετε το ελεύθερο να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση με τα βεγγαλικά να προσθέτουν φαντασμαγορικό θέαμα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και πολλά αλλά ακόμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα 05/05: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Χριστός Ανέστη. Η ημέρα μας σήμερα θα είναι ελεύθερη στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσετε τις Πασχαλινές εκπλήξεις με αρνιά, κοκορέτσια και ατελείωτους μπουφέδες. Μουσική κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γεύματος. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα. Το απόγευμα περίπατος και ελεύθερη ώρα στην πόλη της Ιεράπετρας.

3η Μέρα 06/05: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΝΕΑΠΟΛΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για τον Άγιο Νικόλαο για να απολαύσουμε το πρωινό μας  καφεδάκι. Επόμενη μας στάση η Νεάπολη όπου θα έχουμε την ευκαιρία μικροί μεγάλοι να επισκεφτούμε το AMAZON PARK. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταΐσματος Λεμούριων και Μακάκων.

Το πάρκο είναι κατάφυτο και περιέχει  πολλά είδη παπαγάλων! Συνεχίζουμε για την επόμενη μας επίσκεψη στο CRETA AQUARIUM. Αναχωρούμε για το Ηράκλειο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό! Με τις απαραίτητες στάσεις παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά!

Περιλαμβάνονται στην Τιμή

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • 2 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE στο PETRA MARE 4*
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Gallery

IO TOURS

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων:

Παπαμιχελάκης Αλέξης

Μανατάκη Στέλλα

Επικοινωνήστε μαζί μας